Om mig

Lisa heter jag. Född år 1972 och boendes i Västernorrland. Jag är gift och vi har två barn. Den äldsta har fyllt 20 år, och den yngre närmar sig 18-årsdagen med stormsteg.

Jag arbetar på apotek som apotekstekniker och trivs som fisken i vattnet. Sadlade om för några år sedan och hade turen att få en tillsvidaretjänst nästan omgående. Har inga planer i dagsläget på att utbilda mig vidare, men man vet aldrig. Det var rätt så slitsamt att plugga som 40-åring. Prestationskraven på mig själv var skyhöga och jag fick ligga i som en iller för att få de betyg jag ville ha. Vet inte om jag pallar den stressen en gång till. Med en värre utbildning.

Jag scrappar, fotograferar i blygsam skala, stickar och har provat på virkning med varierande resultat. Läser böcker, fast nästan bara ljudböcker numera. Då kan man gör flera saker samtidigt. Multi-tasking kallas det visst. Pudeln Tindra, nyss fyllda 8 år finns i familjen med, och hon är en frisk fläkt i våra liv.

20150301

3 reaktioner på “Om mig

  1. Hej Lisa! Jag såg din egenhändigt gjorda Misti och undrar hur du gjort den? Kan du förklara för mig för det verkar vara smart!

    Kram från Eva

  2. Hejsan
    Jag blev tipsad av en vän att du pysslar med scrapbooking och jag undrar om det möjligtvis går att beställa av dig?
    Med vänlig hälsning, Sofie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.