Födelsedag och hemma igen.

Dagarna går i en rasande fart. Snart bara en veckas semester kvar. Lite ångest ger det allt. Jag hade kunnat tänka mig 8 veckors semester. Minst. ?

Idag är det i alla fall lördag och yngsta fyller 21 år! Så vi skall dit senare idag och fira henne. Det är alltså 21 år sedan jag var 25 år och födde det lilla livet. ? Åren går, fast jag känner det inte. Hupp.

Igår åkte vi hem från stugan. Dags att det ordinarie boendet får lite omsorg. Gräsmattan vill ha en klippning och jag har ett urtrist berg med tvätt. Sånt är snabbt avklarat ändå. Vi hade ju kunnat leva för 100 år sedan, och fått stå ute med värmaren i gång vid någon iskall å. Trasiga händer och frusna fingrar. Hua.

Jag ska se om jag får mina påbörjade byxor klara. Vill sy en top med, men jag är osäker på vad vi skall göra i veckan. Det lät som nån plan på en båtresa. Vi får se vart vi landar. ?

Jag börjar i alla fall dagen med kaffe ute i trädgården i min nyinköpta kaffemugg. Älskar kaffe i trädgården!

Ha en fin dag!!

4 reaktioner på “Födelsedag och hemma igen.

    1. Visst är det så! Känner fortfarande det där lilla knytet i mina armar. Hon som inte hojtade till ordentligt förrän hon var några dagar gammal. Hon hann nog inte helt sonika förrän jag var där. ?

  1. Ja så är det verkligen att tiden går fort, och ju äldre jag blir desto mer suddas liden ut på nått sätt. Så vackert ni bor, det ser helt magiskt ut, bra för kreativitet och sinnesro. Du verkar ha många bollar i luften. Grattis till dotterns 21 årsdag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.