Semesterfredag!

Hejsan!

Tvättar, dammsuger, vattnar blommor och tar hand om ren tvätt. Funderar på att byta gardiner och rensa kökslådorna på gamla trista saker. Du vet de där plastlådorna som sett sina bästa dagar.

Måste nog snart ta in pelargonerna med. De är i full blom så det känns rätt så surt skall jag erkänna. Frosten är väl inte så där jättelångt borta gissar jag på. Blomlådor ska tömmas och skuras. Borde samtidigt organisera alla blomkrukor så jag har de på damma ställe. Nu är de både här och där.

Borde verkligen styrketräna med. Det är några dagar sedan nu. Fast jag är jättejättetrött efter en vecka med rätt usel sömn. Som vanligt med andra ord. Undrar hur det känns att sova en hel natt utan att vara vaken en eller ett par timmar?

Hunden ska ha en långpromenad och klippta klor. Måste köpa en ny minitrimmer med, då den gamla är slut, kaputt och sönder.

Det var sannerligen en salig hög med måsten och borden där. Gillar inte när listan är längre än lusten.

Sa jag något om semesterfredag förresten? ?

5 reaktioner på “Semesterfredag!

    1. Jag skall testa det där vid tillfälle Charlotte. Idag kändes det för jobbigt om jag skall vara ärlig. Då måste jag ju börja gräva lite mera i mig själv. 😉

    2. Håller med Charlotte. Det ger lite magknip att läsa om alla dessa måsten och borden – ord som även jag använder mycket medvetet. Och samtidigt så har du ju rätt Liza, det kräver ju ett visst mått av introspektion att börja fundera över sina ordval, varför man väljer vilka ord, vilka man slentrianmässigt använder, hur de får en att känna osv. samtidigt som jag inte skulle njuta ens hälften så mycket av mitt liv som jag gör, bland annat just tack vare att jag gör (och gjort) det där ”grävjobbet”.

      <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.