Fredag!!

Hejsan!

 

 

Det har varit en vecka som gått med en rasande fart. Jag är inne i vardagslunken med andra ord. ? Det har varit en del långa pass, så det har inte blivit så mycket gjort här hemma. Tur jag är ledig helgen och kan styra till det lite.

 

 

Men jag har i alla fall fått till styrketräning två gånger och promenader resten av veckan. Bra nog tycker jag! Det var ju ett av målen, att börja träna igen. Nu väntar jag bara på gymkort på jobbet så det blir lite enklare för mig.

 

 

Jag har haft en så sjukt bedrövlig träningsvärk, så jag hade seriöst svårt att ta mig upp och ner för trappor. ? Den släppte nästan helt igår så då kunde jag köra andra passet denna vecka. Koncentrerade mig på överkropp ändå, mata på mer av den varan kändes så där. Får bli kombination i morgon istället.

 

 

Idag jobbar jag länge, och är det fint väder blir det faktiskt surströmming till middag. Jag har längtat så!! Igår var det premiär, så nu är det verkligen fritt fram. Potatis och surströmming. Mer behövs inte. ?

 

Ha en kalasfin fredag!!

5 reaktioner på “Fredag!!

  1. Låter som en härlig vecka. Den där träningsvärken som verkligen begränsar en är jobbig, men det är också väldigt härligt att känna det tkr jag. När den är lite mindre än så, eller vad en ska säga 🙂 Ha en fin fredag!

  2. Wow vad imponerad jag blir att du äter surströmming. Springer lång väg så fort någon bara nämner surströmming.

    Härligt med träningsvärk. Jag har också kommit igång med träningen igen så den där värken finns här också.

    Kram Linda

      1. Det är onekligen något man liksom kan behöva vänja sig vid. Så skåning jag är har jag en mor född i Boden, och därav har surströmming funnits med under uppväxten. Så jag uppskattar det, men har samtidigt svårt att äta allt för mycket. Och nu är det ett antal år sedan, och som vegetarian kanske det aldrig mer blir, för den delen. Men jag skulle nog vilja ha tunnbrödet och smöret och löken till också, inte bara surströmming och potatis, det blir lite för häftigt för mig. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.