Oj, glömt blogga några dagar.

Hejsan!

Det har i vanlig ordning varit rätt så fullt upp här hemma. Jobb och annat har tagit en massa tid. 🙂

Jag har fixat naglarna idag. Lite vardagslyx faktiskt. Det är länge sedan sist, gissar på ett år sedan. Men nu är de rosa och silverglittriga. Har bokat in ett par tider till så att jag skall kunna ha lite fina naglar. Jag gillar det.

Sedan har jag hunnit kapa av håret lite med. Sparar ju ut för att få lite längre frisyr, men det såg nånting så bedrövligt ut nu, så jag var verkligen tvungen att ansa kalufsen lite. Passade på att ösa i lite färg med. Hej då grå hår. 🙂 Nu står jag ut nån månad till. Sedan kanske man kan fixa till det ordentligt.

Ikväll har jag försökt vara liiiite produktiv.
Promenerat hunden, tvättat lite, röjt av köket, grejat med min BuJo osv. Naturligtvis klantade jag mig en smula. Det är brukligt, men jag orkar inte bry mig. Får väl ta och fixa till det på något sätt.

Nu skall jag ta och krypa i säng snart.
Bara glo lite på tv, tömma diskmaskinen, packa gymväska och skifta tvättmaskinen.
Ska bara sa Alfons Åberg… 😉

Ha det gott!

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.