Torsdag är det nu

Hej! 

Igår blev det som jag misstänkt inte många knop gjorda, då jag jobbade hela dagen. Fy vad det var kallt förresten! Blåste starka isvindar hela dagen och det lockade inte med utevistelse igår kväll. Hu! 


Men jag tränade styrka här hemma på morgonen i alla fall, så pass att jag känner av det idag. 😀 Lite stel och öm i kroppen. Eventuellt packar jag väskan för en löptur efter jobbet igen. Rätt så skönt att lufsa på i skogen, och få frisk luft. 😀


Nu ska jag göra mig klar för dagen.

Ha det gott!! 

Detta är inlägg 93 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

1 reaktion på “Torsdag är det nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.