Onsdag

Hej!

Igår jobbade jag till 16:30. Sedan var vi på stan och letade klänning till dottern och hittade en! Perfekt!

Sedan var det middag och undanstädning av den innan jag skruvade ihop min nya Råskog. Så fin så!! Köpte denna i svart. Jag har börjat fylla den, men orkade bara inte göra klart. Jag måste tänka ordentligt på vad som ska vara i den, och det hade jag inte energi till. Planen är ju att bli av med en hel den lösa grejer från mina skrivbord, så att jag i sinom tid skall kunna ta ut ett av dem hade jag tänkt. Eller planen är åt det hållet i alla fall.

 

Efter det var klockan 19:30 och jag var någonting så sjukt trött att jag hamnade i soffan som ett vrak. Gäspandes och gäspandes. Svalde nog precis allt syre som fanns i hela rummet. Nu vet när man nästan inte ens orkar hålla sig vaken till nio. En sån dag.

Jag brukar ju inte glo på tv så speciellt ofta. Jag har massor med tv-serier jag har på min ”att-se-lista”, men den blir bara längre och längre. Den betas ju nästan aldrig av. Precis som med alla mina pappersböcker. De bara ökar de med. 😉

Så. Ingen träning igår. 🙁 Men nästan 14,000 steg på fitbiten fick duga. Men så är det ibland.

Idag skall jag jobba till nästan sex, så det känns som att det blir en stilla dag idag. Efter en natt med nästintill obefintlig sömn behövs det.

Ha det gott!!

 

Detta är inlägg 92 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

1 reaktion på “Onsdag

  1. Ännu en fitbit-biten person, härligt!
    Jag har sen jag fick hem min i januari endast haft den av kanske 6 dagar totalt. Så nu funderar jag hur jag ska göra till semesterresan i Italien. Ska jag lägga den helt åt sidan och ignorera min inre statistik-nörd och tävlingshetsare eller kan jag ha den på mig utan att bry mig om den?

    alla dessa värdsliga frågor som finns….. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.