Helgen flög förbi…

Och det har redan hunnit bli måndag!

Hej!

Det är galet vad det går undan. Både i tid och ute. Det var inga gröna löv för typ tre veckor sedan. Nu har det formligen exploderat ute, och vi måste verkligen klippa gräsmattan. 😮 Som sagt. Det går undan!!

Helgen var supermysig med besök från syster och hennes man. Vi har ätit och umgåtts hela helgen! Massor med gott.  Igår var jag så sjukt trött så jag sov mest hela dagen. Haha! Det var nog inte bara maten som gjorde mig så himla trött. 😉


Har en massa på min ToDo-lista denna vecka, men det skall väl gå det med. Det är nästan bara roliga saker. En massa pyssel måste färdigställas, och annat planeras.

Nu skall jag fundera på om jag skall packa träningsväskan. 😮 Det bör göras, för jag har slappat till mig nåt helt galet. Upp i vikt rätt mycket, och typ inga muskler finns kvar. Fick ett meddelande från en vän, som jag har haft en träningsutmaning med förut, så det känns som att det bör vara på sin plats att uppta träningen igen. Fast det är sommar. 😉

Vill gå ner 5 kilo i vikt. Ja, så jädrans mycket har jag lagt å mig. :/
Inte så värst roligt när inget passar i garderoben längre…

Fråga är vad jag skall träna bara… Styrka? Kondition? Löpning?

Någon annan som vill hänga på min lilla utmaning? Kan behöva fler som sporrar! 😉

Ha en fin måndag!! 🙂

Detta är inlägg 90 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

5 reaktioner på “Helgen flög förbi…

 1. Tiden går fort om en inte ser upp. För fort? Njae, snarare för mycket. Många måsten blir gärna till tvång och hur kul är våren då?
  (Och är det inte dag 90 på #blogg100?)

 2. Oooopss…. där kom det en liten blink av dåligt samvete ;.( Har så svårt att hitta motivationen för att sätta igång att träna igen. Eller så ska man inte sitta och vänta på den utan helt enkelt bestämma sig!

 3. GFN – jag hade missat en hashtag. Åtgärdat. Vill ju ligga i fas! 🙂

  Ewa – det var det jag gjorde. Bara bestämde mig. Drog direkt från jobbet ut i löparspåret. 🙂

  Ingela, jag vet inte riktigt. Börjar med att träna punkt slut. Löpning och styrka får det bli ett tag framöver. 2 pass av varje tror jag. Uppdatering via hemsidan. Så får det bli! 🙂

  Darotea – det är det jag tänker med. Jag hade i alla fall roligt. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.