Det här med träningsvärk!

Hej!

Idag känner jag att jag blåste av ett träningspass i går. Jag har till och med ont när jag andas in djupt. Haha!! Det blir så när jag har legat i träda ett tag, och sedan tar tag i det hela med bland annat 150 situps och 30 armhävningar samt 4 minuter planka. Pust! Det är dock bara överkroppen som är ond, så jag ska ut på en långpromenad senare för att få frisk luft och rasta av hunden ordentligt. Dessutom lär det väl skjutas av dessa förbaskade smällare ikväll, och då vill jag inte vara ute.

Annars har jag papperspyssel att greja med. Är minnet dåligt så får man sno på lite på slutklämmen. Men först kaffe och sedan frisk luft! Om solen kommer fram kan jag till och med hänga tvätt ute! Det vore ju helt fantastiskt! 🙂

Ha en fin sista april!

Ps. Du har väl deklarerat? 🙂

 

Detta är inlägg 61 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

2 reaktioner på “Det här med träningsvärk!

  1. E du go eller, vill jag skrika. Högt! *asgarv*
    Risken med det där förfaringssättet, som jag själv fallit offer för otaliga gånger, är att det blir så smärtsamt att jag slutar. Bums. Istället för smyga igång och vänja mig vid ökad aktivitet (eller vad det nu är det gäller).

    Och ja, deklarerat har jag! Tack för påminnelsen dock, det lär alltid trigga någons halvsömninga hjärnceller. 😀

  2. Haha Helena!!!
    Jag har sjukt ont och din kommentar gjorde att jag la av ett gott fniss, vilket kändes i mina stackars magmuskler!! 😀 Nu sitter jag och surfar yoga för nybörjare. Jag har varit på ett enda yogapass, mjukyoga, och det var inget för mig. Lite utmaning borde det ju vara i alla fall. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.