Önskelista

Hejsan!

Det är inte så värst ofta jag shoppar. Rätt sällan faktiskt. Väldigt sällan till och med.
Åtminstone kläder. Min syster var chockad, tror jag, då hon såg min decimerade garderob sist vi sågs. Haha!

Hobbymaterial skall vi däremot inte diskutera. Där går jag bananas varenda månad. Med lite väl höga belopp dessutom. 😉

 

Efter att jag rensade min garderob har jag exakt vad kläder jag vill ha och behöver. Jag har några saker jag vill komplettera med. En svart eller marinblå kavaj. Nya jeans. Svarta snyggyxor. Men jag vägrar handla kläder innan jag gått ner mina 4 kilo. Så det får vänta lite till. Gissar på juni eller så.

Dock har jag en liten passion för väskor. Men sååå jag vill handla väskor. Helst en varje vecka. Nu har jag strypt detta beteende för ett gäng år sedan. Men om någon känner sig hugad att ge en present så önskar jag denna väska från Lindex. 😀

Holly&Whyte på Lindex. Till en marinblå kavaj och jeans. Åh så fiiiin!! 🙂

Till väskan måste man naturligtvis ha en plånbok som matchar! Denna tillhör väskan och går naturligtvis inte att lämna kvar.

Så om min man ser detta, önskar jag så klart den blå väskan och plånboken en helt vanlig lördag. Med frukost på säng. Det går bra med en Söndag med. 😉

Detta är inlägg 3 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.