Lördag – ledig dag?

nomiledig

Ledig från arbetet som ger betalt är jag, men knappast från annat. Har ett hus som måste städas från topp till tå. Tvätt som måste vikas. Fönster som borde putsas. Golv som måste dammsugas och skuras. Dammet yr då jag kikar runt här. Är helt ensam hemma hela helgen, så det ligger på mig om det skall bli någonting gjort. Det är ju ingen större ide att be hunden röja. 😉

Blä så himla supertråkigt! Varför skall jag alltid ägna mina lediga dagar åt sånt? Men veckodagarna är fullspäckade jämt så jag orkar inte storstäda på en torsdag vid 19:00…

Dessutom har jag skött min träning och kost helt uselt denna vecka! Bara ett enda styrketräningspass och några promenader. En cykeltur med. Det är allt. Får lite panik då jag inte tränar som jag borde… Ätit som om det aldrig skulle finnas en morgondag. FAN! Jag skulle ju ha en strikt månad. Det sprack direkt kan jag tala om…

Idag blir det kyckling. Caesarsallad skall jag fixa mig. Känns som rätt ok. Åtminstone då jag gör den själv och vet vad som är i.

Nu ger jag mig. Blir bara en massa gnäll känner jag, och det blir en ju inte lyckligare av. Haha!

Tar hunden på en promenad och skiter i resten. Det är ju kvar då jag kommer hem ändå.

 

Detta är inlägg 68 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 16 november, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.