Silhouette cameo – pysselplaner

God Morgon!

Silhouette-CAMEO2

Ja, en sådan äger jag. Inköptes 2012 hos Anette på Scraphuset. Sorgligt outnyttjad dessvärre. Men nu tänkte jag att jag skall sparka liv i den igen. Vill göra mig lite fler tavlor, och tänkte prova skära ut i overheadplast. Jag har gjort det förr, och så länge det inte är alldeles för sirliga projekt fungerar det bra. Min overheadplast är väl i tunnaste laget, men jag tänkte att jag i alla fall inte får sälja några alster med filerna, tyvärr måste jag säga, så jag lär ju inte använda dem så jättemånga gånger. Tror det är många som skulle vilja ha mina fina kaffetavlor då de är klara. 😀

Satt här på morgonkvisten och surfade runt på onlinebutiken. OJ vad jag hittade roliga projekt! Skulle helt klart kunna bli ruinerad, om jag köpte alla filer jag vill ha. Nu får jag väl begränsa mig en smula antar jag. Har shoppat nog mycket den senaste tiden. Bland annat nya färgsprayer och mini-distressdynor.

Det skall i alla fall bli ett album och två tavlor hade jag tänkt. Hittade fina klara skärfiler!

Kreativa 30 dagar får bli temat på ett album. I köket får det bli en kaffetavla. Väldigt Viktiga grejer för mig på morgonen. Så, det är väl bäst att jag tar och startar dagen va? 🙂

Vad har du för pysselplaner? 

Ha en fantastisk dag!!

 

Ps. Idag har jag faktiskt bloggat 38 dagar på raken! Rekord!! 😀

 

Detta är inlägg 66 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 22 november, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.