Shoppade lite igår!

 

springskor
Mina fina löparskor!

Nya springskor bland annat. De gamla gav mig så grymt ont i benen så det åker nu i soporna. I morgon skall jag inviga de nya fina skorna! Tänkte ta mig en gång/löprunda igen då. Har vilat benen så de skall nog fungera nu igen. 😀

jacka
Ny skinnjacka!

Köpte mig en höstjacka med, en skinnpaj. 😀 Fann den på rea så då slog jag till! Snygg va!

bologna
Brillor på väg

Sedan var jag och köpte linser. Måste ha det tills de nya glasögonen kommer. De gamla håller på att ramla isär och det fungerar inte alltid med linser.

Fy vad utgifter det blev denna månad… Men vissa saker är nödvändiga att inhandla!

Ligger på önskelistan
Ligger på önskelistan!

Vill ha mig ett par löpartights med, de måste vara långbenta då jag tror att det är läge med det snart. Korta ben funkar om det inte är minder än 15 grader. Under det fryser jag så hemskt och jag inbillar mig att benen mår bättre med värme på sig. Hittade ett par på KappAhl för en 300:-, så jag skall kika på dessa senare. Blir dock fundersam över storlekarna… Stl 36-38 – för litet enligt mig. Stl 40-42, kan de passa tro? Varför i helsige ändrade de storlekarna? Jag harde velat ha 38-40! Vad motsvarar det idag?

Nu skall jag hoppa in i duschen. Har blivit bjuden på middag ikväll, och jag funderar på om jag skall ta med mig lite vin, eller om jag skall vara en ordentlig flicka och skippa det. Velar fortfarande. 😉

Over and out!

3 reaktioner på “Shoppade lite igår!

  1. Såå snygga dojjor =) Jag har ett par o de är inte slitna men tyvärr så har de klämt till min vänstra fot så jag får ont av den. Håller med dig i strl, jag får köpa 48/50 vilket känns som man va yberfet =/ jaja, det försvinner snart hoppas jag. Glasögon kollade jag lite på igår =)

  2. Tack Ullis! Visst är de läckra!! 😀

    Catarina, ja det är INTE kul med dessa förbaskade storlekar…
    Vi har visst samma funderingar med både brillor och skor. 🙂
    Jag hade ju inget val utan fick panikköpa mina glasögon…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.