Rivstart

Plugget har börjat och det med en rivstart.

I måndags hade vi en föreläsning i kundbemötande och kommunikationsteori. Först tyckte jag det var ett enda sammelsurium men i  sinom tid lossnade det lite. Har tre monsteruppgifter som skall in inom en inte alltför lång tid, så jag tänkte hämta min bok på bibblan idag och börja läsa den i eftermiddag. Skriva ner tänkvärda saker osv. Om jag skriver ner saker fastnar det lättare i huvudet.

Igår var det nästa föreläsning, Recepthantering. En del saker som vi redan tagit upp, men det är ok med repetition. Tycker att jag glömmer så himla fort! Men det är ju så, kunskap är en färskvara och måste underhållas hela tiden!

traningsbild13-8

Igår var jag iväg upp på T3 för en runda. Fy fan vad jag har ont i mina ben. Sämre tempo än i lördags, men det är inget att göra något åt. Stapplade fram första två kilometrarna innan jag ens tordes testa ta ett enda joggingsteg. Måste investera i nya skor. Det skall jag göra bara CSN behagar betala ut mina pengar. Har presentkort på 500 så då blir de ju rent ”billiga”. Räknar med att få punga ut med en tusenlapp själv. Tur jag redan har inläggen för 1200:- Behöver nya träningsbrallor med. De jag har är i kort modell, och det fixar jag inte längre. Måste ha varmt runt benen som tanterna. De jag har har blivit för stora. Vilka lyxproblem!  😉

traningskarta13-8

Det blev en kortare runda än planerat då maken behövde bilden för att hämta dottern från sin pistolskytteträning. Lite skoj är det att hon har funnit denna träning. Det och Bowling som krockar. Samma dag. Hur dumt är inte det! Sedan har hon gymträning med för att hålla ordning på knäna.

Min vikt då? Jodå, den håller sig på mattan! Skall bli ohyggligt spännande att se vart det landar i morgon! 😀 Det är torsdagar som är min vägdag. Har tappat idiotfrossandet i söndags i alla fall. Man är ju inte klok som vräker i sig helt ohejdat. Mådde exakt som jag förtjänade både i huvud och i mage i måndags!

Nu skall jag ta och fotografera av lite alster samt planera för bloggande framöver! Sedan ner på stan!

Ha en fantastisk dag! Det skall jag!

2 reaktioner på “Rivstart

  1. Ta det easy-peasy med benen, syrran! Du VET ju att du får ont och HAR du ont ska du inte jogga, det räcker ypperligt med en powerwalk/promenad då. Ställ inte till så du inte kan träna alls nu. 🙂 Sagt i all välmening. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.