Måndag

Då kliver vi på en ny vecka med nya utmaningar och nya upplevelser. Jag har en del på agendan som vanligt, och det skall bli kul att se vad jag gör av det hela. Tanken är att peta in lite av allt det jag planerat, men vi får se vad som verkligen blir av. Mina planer och verkligheten har ju en tendens att sällan gå ihop. Haha!

I natt sov jag lite drygt 4 timmar så vi får väl se om jag är så värst pigg när jag kommer hem ikväll. Lite kaffe nu så kvicknar jag väl till innan dagens jobb börjar. 😀 Igår gjorde jag nästan ingenting av det jag hade tänkt… Ok det med, men det känns ju mindre bra idag. Nåja, jag hinner nog med det också. I sinom tid. Får man inte sova så orkar man faktiskt inte så värst mycket mer än att klösa sig igenom dagen.

Har i alla fall planerat in årets första pysselträff så den skickade jag ut inbjudan till igår! Skall faktiskt bli riktigt roligt att ses och pyssla tillsammans med alla tjejer. Har några tavlor jag vill göra. Var med på ett onlinemöte med, och tog hem lite priser, så nya PartyLite-ljus ramlar in här hemma snart. 😀

Nä vänner, dags att göra sig klar för dagen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.