Söndag, sömnad och trasig axel.

Igår började jag plocka undan julen, dammsuga och städa av lite. Skall fortsätta idag och göra lite mera vårfint. Men jag vet inte om jag putsar fönster och byter gardiner ännu. Vi får se vad jag hinner och ids.

Tänkte ju sy mig en provtröja med av det fultyg jag har, men jag kommer inte ihåg om jag har någon mudd som passar. Eventuellt får jag lov att beställa det först. Har några andra plagg som väntar på att bli färdigställda med. Egentligen skulle vi åkt till Sundsvall idag, men jag orkar inte. Det tar ju hela dagen och jag vill vara hemma och vila inför veckan istället.

Nästa helg kanske det blir av istället? 🙂 Fast maken är ju borta på lördagen igen då, så jag vet inte om det blir av. Fara ensam känns inte så lockande om jag skall köpa en ny bokhylla och ett nytt skrivbord. Det blir tungt att släpa på själv med min bedrövligt trasiga axel. 🙁

Det är ingen vanlig inflammation som jag trodde först, utan sjukgymnasten trodde på att det var något som var riktigt trasigt. Jag har en helvetes värk, mest nattetid och har tappat styrka i höger arm. Det är faktiskt svårt att sova när man får ändra läge x antal gånger per natt, och då vakna varje gång för att hitta en ställning som fungerar ett litet tag innan jag måste resa mig för att byta läge igen. För jag måste resa mig för att vända på mig. Det går inte att sno runt som man brukar göra. Eländes elände. Jag kan inte lyfta armen uppåt, bakåt eller åt sidan. Knäppa en BH är rent omöjligt. Ta av sig kläderna gör ont så inni… Lyfta saker från hög höjd kan resultera i att de åker i golvet för att det gör ont och att jag tappar grejerna för att jag inte har styrkan.

Jag fick ett träningsschema som jag skulle göra men det är rätt omöjligt. Det gör så jävla ont och efteråt har jag ännu ondare. Då skippar man det liksom. Tyvärr. Tror det vore bra att träna ändå. Jag skall prova idag igen då jag är ledig och det kan få göra ont utan att det gör nåt. Men min vanliga styrketräning är ju bara att glömma med ena armen helt jädra väck. 🙁

Hur som helst, nu skall jag starta dagen! Sov länge idag och det var så skönt så! Nu ligger jag ju lite efter så det är väl dags att sätta fart!! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.