Alla måsten och borden…

You can do anyting, but not everything

.

Vissa dagar är jag tröttare än andra. Det har i vanlig ordning varit en intensiv vecka, trots att jag varit ledig nyårsdagen. Men jag känner verkligen av om det blir ösigt numera. När jag kommer hem är jag aptrött. Jobbat på två olika ställen denna vecka, och gissar på att det med ställer till det. Lära ut en massa och försöka komma ihåg allt sånt där som man bara gör på rutin, är ju inte busenkelt direkt. Jag går ju på som en iller när det vill sig så.

Men det är ju så roligt! Fast jag blir ju stressad. Det skall jag inte hyckla med. Ibland känner jag mig som en bläckfisk som har tentakler åt alla håll och alltid är det något som sker med ett par tre av tentaklerna samtidigt.

Då blir det i alla fall att alla dessa måsten och borden skjuts på framtiden. Även de saker jag verkligen vill göra. Jag landar i soffan när jag kommit hem och sedan är det så sjuuukt svårt att ta sig ur den.

Men jag ska jobba på det. Till veckan måste jag börja träna, vilket kommer ge bättre sömn, vilket kommer ge en piggare kvinna. 🙂 Jag lever på hoppet! Haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.