Ha Lite koll på vad jag syr?

Hejsan i stugorna! Hoppas veckan har börjat bra för dig.

Jag tänkte att ska jag ha någon koll på vad jag sytt under året kan jag ju skriva upp det. Enklast är att jag har en pärm eller plastficka på skrivbordet där detta dokument får bo. Där kan jag ju skriva in vad jag sytt och när. Dokumentet delar jag så klart med mig till dig. Du hittar det här. 🙂

Kan ju vara lite kul att ha om det är så att man sätter upp ett mätbart mål. Lite som när jag satte upp alla böcker jag läste i bloggen. Tappade ju det efter något halvår, men det blev ju såna galna mängder… Det är riskfritt att det blir samma sak med sömnaden. Inga 20-30 alster i månaden där inte. 😆

Nu skall jag bara fundera på om jag skall ha något mål eller inte.

Ha det gott!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.