Temperaturfilt 2019

Hej!

Idag fick jag se att Svarta Fåret har lagt ut ett blogginlägg om att sticka eller virka en temperaturfilt under 2019. Jag är faktiskt lite sugen på att hänga på utmaningen. Man tar temperaturen varje dag och sedan virkar eller stickar man en rand den dagen med aktuell färgtemperatur.

Så här ser färgskalan ut i den milda färgskalan av garnet Tilda.

Bild från Svarta fåret

Naturligtvis kan man göra egen färgskala, till exempel ser jag i mönstret att den bara går ner till -30. Vi brukar ju ha kallare än så så jag tror jag kommer behöva en eller två färger till. De dagarna skall ju med de också.

Sedan var det ju lite väl lite grönt med i filten va? Jag skall fundera på vilka färger som jag vill ha i min filt. Det behövs alltid filtar här hemma. Hunden och jag slåss om dem.

Se så fin den kan bli!

Bilden är från Svarta Fåret.

Är du sugen med?

1 reaktion på “Temperaturfilt 2019

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.