Torsdag idag.

Hej!

Torsdag och jag jobbar inte så himla länge idag. Sedan är jag ledig fyra dagar och hade tänkt försöka komma ikapp med både det ena och det andra. Har massor på mina ToDo-listor och jag vill banta ner dem så gott det går. Sedan har jag resor och jobb två helger på raken framför mig. Så dessa fyra dagar blir det fullt ös med andra ord. 🙂

Jag virkar vidare på min filt, men måste nog skicka efter ännu mera garn. Det kommer aldrig räcka är jag rädd. Just nu har jag gjort av med ca 1 kg garn tror jag. + – nåt hekto. Det blir nog 4 hekto till tror jag. 😀 Jag har gjort några fler av glasunderläggen med. Suveränt snabbvirkade, och rätt så roliga att göra. Ännu i alla fall.

 

Ha det gott!!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.