Novembers tävling hos Scraphuset!

Hej!

Idag är det dags att starta månadens tävling hos Scraphuset.
Temat är svart, och du hittar all information i bloggen! 🙂

Mitt inspirationsalster blev detta kort:

 

4 reaktioner på “Novembers tävling hos Scraphuset!

  1. Gillar guld och svart i kombination. Jag har aldrig provat att göra egna kort på detta vis eller något liknande tror jag. En gång var jag på jakt efter något som jag inte längre minns vad det var, men då hamnade jag på en av de affärer som ligger närmst mitt hus och det var full rulle i den scrapbook-affären som det var. Det var jag inte beredd på.
    Jo, nu minns jag – jag letade stämplar till min keramik. Och jag hittade några.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.