Sneak peek på vinpåse.

 

Hej!!!

Idag tänkte jag bara jobba och sedan fortsätta packa upp pyssel då jag kommer hem. Tänkte börja med en ny tavla med. Men jag får se vad ork och inspirationen ger. Huvudsaken jag får plockat upp allt från väskorna. Igår ägnade jag mig mestadels åt liten trasslig pudel, som fick pälsen genomborstad och tassvård.

Angående fotografering. Det är ju nu den besvärliga tiden börjar, det är eländigt mörkt att fota alster på både morgon och kväll. Igår kväll gjorde jag några vinpåsar, och tänkte lägga upp dem här, men det får vänta då jag måste fota med stativ och allra helst dagsljus med. Jag har några till salu nämligen. Perfekta presenten att ge bort en flaska vin i! 🙂

Bjuder på en liten sneak peek under tiden tills jag får ljus nog för att fota på riktigt.

Kassen är av Bomull, Ekologisk och Fairtrade.

 

4 reaktioner på “Sneak peek på vinpåse.

  1. mmm, håller med – skulle fota träningsbilder idag, blev bara mörkare och mörkare (klockan tio på fm) …

    //Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.