Lekt med heat transfer vinyl!

Hej!

Igår fick jag hem några varor jag hade beställt hos Mostcreative för att testa på Heat transfer. Vinyltryck helt enkelt. Men himmel och plättar så skoj!! Jag skall köpa hem mera vinyl och lite olika saker att trycka på. Jag ser kuddar, necessärer, skopåsar, kläder och en massa annat framför mig! Grymt kul!

Skärfilerna är inköpta på Silhouettes webbshop och får ej stjälas! De är inte så dyra att man inte har råd med dem. I så fall bör man fundera på om man har rätt hobby!

Jag fick i vanlig ordning bli galen på min Silhouette cameo innan jag fattade hur jag skulle göra. Efter uppdateringen av maskinvaran var den inte riktigt som den brukar, och det var lite stök innan jag fick igång det hela. Men uppdateringen var välbehövlig, och jag fick ett helt nytt utseende på arbetsytan. Det var länge sedan jag uppdaterade om vi säger som så.

Sedan skar jag så klart ut fel eftersom jag inte var så noga med att kolla in YouTubefilmer innan. Typiskt mig. Fort fort ska allt gå och jag är ingen hejare på att läsa på innan. Men det var lätt när jag väl fattat hur man skulle göra.

En klassisk gympapåse och ett nytt träningslinne blev det i alla fall. Nu har jag nåt att använda då jag börjar träna efter denna synnerligen segdragna förkylning. 🙂

Idag skall jag skriva lite brev och sedan gå på promenad med hunden för att posta. Eventuellt blir det middag borta hos svägerskan och svågern. Så sista semesterdagen skall nog gå den med.

Ha en fin dag!!!

4 reaktioner på “Lekt med heat transfer vinyl!

  1. Ser fint och snyggt ut. Kul att ha något eget, så när någon frågar: ”Var har du köpt den?” har du några bra svar att komma med…

  2. Åh vad roligt!
    Precis som ovan har skrivit så tycker jag det är så roligt att ha hemmagjorda grejer. Jag gör en del grejer till hemmet, bland annat tavlor, textilier och annat 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.