Månadens mål!

Varje månad gör jag mål som jag försöker hålla. Detta gäller då mitt pyssel. Vissa saker tycks hänga med i 100 månader. Som sortering. Det är så sjuuukt tråkigt. Men jag måste, för nu växer allt mig över huvudet snart, så jag tar nog och gör något drastiskt i dag. Sortera blommor i färgburkar. tror det får bli dagens grej. Synd att jag har så förbaskat mycket blommor bara. 😉 Vad ska man ha alla till egentligen?? Dessutom handlade jag nya, så minirosor är på väg i morgon eller nästa vecka… Men bara 50 stycken, inga miljoners miljoners miniorosor som Lillpiga lyckats handla. 😀 Sedan beställde jag en stämpel med, mera collagetyp av Tim Holtz. Det ska bli spännande att testa den!

Månadens mål då:

Pyssel:
8 layouter
2 kort
3 tändsticksaskar
Altra sillburkarna

Sortering och rensning:
Sortera blommor
Sortera mitt utspillda bling…
Sortera band
Sortera papper
Lägga ut böcker, skärhjälpmedel och annat på tradera

Annat:
Köpa mellanstorlek samt största storleken av tändsticksaskar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.