Loppisfynd!

Hej!

Helgen har varit fin med loppisfynd, restaurangbesök och en mycket slö söndag.

Lördag:

Vi åkte iväg en sväng på en bagageloppis.
Jag fann åt dessa fina inredningsdetaljer för sammanlagt 200:-
Ett kap i mina ögon. Skrot för andra.

Tur mitt köpstopp bara gäller hobbymaterial!! 😉

Kvällen fortsatte för mig med riktig, vansinnigt god, champagne och sedan restaurangbesök. God mat och trevligt sällskap gör verkligen hela grejen. Var hemma före tolv, och ändå var jag heltrött igår. En är inte van att vara ute och svira i det fria numera. Haha! Låg typ hela dagen eftersom jag vaknade jättetidigt. Rätt så onödigt. Men det regnade större delen av dagen, så det kvittade ju egentligen.

 

Jaha, nu har jag ju då första semesterdagen. Vaknade kvart över fem i morse och låg och försökte somna om några timmar till, men det ville inte min kropp. Så då var det väl bara att kliva upp. Idag hade jag tänkt göra lite olika saker. Skall göra en liten plan med de viktigaste sakerna, och sedan får vi se vart det landar på slutet. Det brukar sällan bli precis som jag tänkt. Men rätt vad det är så händer det. 🙂

Kalendern är helt sjukt tom.

 

Vad skall du göra idag?
Har du semester, eller jobbar du?

Önskar dig hur som helst en fantastisk dag! 😀

5 reaktioner på “Loppisfynd!

  1. Viljen fin skrivmaskin! Den liknar en som jag har ärvt, fast min är mer resemodell. Min farfar var skribent och fick den av min farmor 1925 när de åkte till Afrika. Den funkar!

  2. Den översta – är det liksom en ”sifferskrivmaskin” eller??

    Idag – tja, vem vet! Hemkomna från utflykt till blekingska skogar i helgen så ska nog mest ta det lugnt. Men kanske blir det en liten joggingrunda, det är inte omöjligt. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.