Köpstopp!

Helt galet vad jag har shoppat sista tiden!
Nu kliver jag in på ett officiellt köpstopp. Igen.

Inte en enda pysselpryl till in i detta hus! Punkt slut!!

Fram för aningens mera minimalism och bort med köpglädje. Ja, ger det verkligen glädje förresten? Man stillar ett tillfälligt behov tror jag snarare. 

Det skall jag genast sluta med. NU!

Jag har grejer så jag klarar mig väldigt länge. Flera år skulle jag tro. 😅

Ska fundera på om jag ska ge mig på ett mål angående detta. Pysselmål alltså. 

Har du köpstopp? Eller har du ingen hobby där man kan gå fullständigt bananas? 

3 dagar till semester! ❤️

 

12 svar på ”Köpstopp!”

  1. Att segla är dyrt, ja i alla fall alla grejer som måste köpas. Inredning är dyrt, ja i alla fall de grejer jag vill ha… Hur länge ska köpstoppet gälla och är det ”bara” pysselprylarna”? Lycka till 👏👏👏

    1. Det är i först hand pysslet. Det behöver jag inte handla på länge. Jag hade nog tänkt mig september ut tror jag. Till att börja med.

  2. Låter som du behöver en plan för ditt köpstopp. Jag säger som Ewa, hur länge ska köpstoppet gälla? Kanske du kan ta en månad i taget så att du orkar hålla det. Det är ju uppenbarligen något du gillar, så då behöver det väl inte vara en bestraffning snarare att du försöker begränsa dig.

  3. Köpstopp borde införas här också… Men garn isolerar rätt bra, 😂 både mot kyla och värme, så det blir dubbelt budskap då… 🤔

    1. Ja, jag gillar inte riktigt det här slöshoppandet. Skall jag handla så skall det vara utifrån behov.

  4. Jag har nog aldrig haft något officiellt köpstopp, men har å andra sidan dragit ner extremt mycket på shoppandet över de senaste 5 åren eller så. Men just nu är jag lite för snabb att shoppa hem garn… det är ju så himla kul att sticka! 🙂

Kommentera