Sista dagen med #Blogg100

 

Jag gjorde det, verkligen!! Trodde aldrig att jag skulle palla med det. Blogga 100 dagar på raken. Lät ju helt galet.

Men nu är jag liksom inne i det hela.

Någon bild, några ord, lite hobby och lite annat. Vissa dagar har det varit så sjukt trögt att jag trodde jag skulle spy, men en bild kan man ju slänga in i alla fall. Och ett ord eller två.

Dag ett blev till två och så fortsatte det bara. 🙂

Idag skall vår yngsta dotter ta studenten!
Så spännande! 😀

Mer om det en annan dag.

 

Detta är inlägg 100 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

7 reaktioner på “Sista dagen med #Blogg100

  1. Jag är nog en dag efter i utmaningen så jag kommer i mål imorgon. 🙂

    Kul med studenten. I år är det 7 år sedan jag tog studenten. 🙂

  2. Jag tog studenten 1991 Annika. Väldigt länge sedan. Men att få följa sina barn fram till denna dag är stort, och jag är så tacksam över att jag fick ynnesten att få två fina flickor som nu är vuxna.

  3. Heja heja till allt!
    Jag är inne på mitt tredje år i bloggutmaningen och jag trodde inte att jag skulle gå i mål i år….orken har varit si och så på sistone.

  4. Det e ju just det, när jag väl kom in i att ”bara göra det” så lades dag efter dag och så stod jag där och hade bloggat dagligen i nästan ett år innan jag glömde, efter första #blogg100-utmaningen jag hakade på. Och så har det fortsatt, med nästintill dagliga blogginlägg i fyra års tid nu. Älskar’t!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.