Dag fyra i min Bullet Journal

Hejsn!

Allt skoj har ett slut, och så hade även denna kurs från Dorro.se. Ett slut alltså.

Men inte min Bullet Journaling! Jag har fått blodad tand och kommer fortsätta. Idag har jag bockat i en massa avklarade saker, fått flytta några, eftersom jag var lite väl tidsoptimistisk.


Idag handlade det om listor och trackers. Så jag har skrivit nya listor, pyssellistor, matsedel, grejat med morgon och kvällsrutiner och det skall bli sjukt spännande att se hur det går framöver. Jag skall ge det ett försök, och så får jag se om jag måste revidera dem lite sedan. Det märks nog. Lite för många okryssade rutor betyder att jag endera är för slö eller för optimistisk. Hehe!


Mina listor är rätt så privata så jag vill inte visa några bilder på själva innehållet just nu. Eventuellt kommer det framöver, men just nu är de för mig.

Däremot måste jag köpa en ny bok. Eller jag har beställt en faktiskt. Denna luktar så sjukt illa så det liknar ingenting. Jag trodde ju att det skulle försvinna, men icke. Det luktar bensin/avgaser och bedrövligt. Jag fortsätter i denna tills jag har fått hem den andra. Rätt vad det är så kanske det försvinner, men det tvekar jag över faktiskt. Så sjukt trist!

Nu skall jag starta min dag, den blir galet intensiv med en student om bara några dagar. Jag har digra listor till den med, men jag har betat av en hel del. Bra med ledig dag idag så att jag kan bocka av grej för grej. 😀

Ha en helt fantastisk dag!

 

Detta är inlägg 98 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

9 reaktioner på “Dag fyra i min Bullet Journal

  1. Jag håller ju också på. Inser att mina trackers inte håller måttet. Det som är bra för mig, typ träning kommer lite väl långt ned på listan. Måste omprioritera till semestern. Fortsätt skriv om bujon, jag är nyfiken.

    1. Mina tränings-trackers kommer väldigt långt ner med Ingela. Måste styra till det med. Nån dag. 😉

  2. Själv har jag andra trackers, inbyggda i appar jag använder. Den jag själv har stört koll på är min runstreak i appen headspace, idag mediterade jag för 744e dagen i rad. Även min morgongympa i appen Seven har en daglig tracker, 1024 dagar på raken där. (Och där hade Headspace också varit, missade av en slump en dag efter 278 dagar på raken…)

    Blir nyfiken trots allt på BuJo, kanske ska testa jag med…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.