Dag tre i BuJo-kursen

Hejsan!

På den tredje dagens kurs hos Dorro.se var det dags att fixa med nycklar och en daglig lista.

Mina nycklar

Jag valde inte alla nycklar. Inte än i alla fall. Rätt vad det är blir de färre, eller så ökar jag på om behovet finns. Dessutom finns det en miljon olika nycklar, beroende på vart du kikar. Vissa färgkodar i sina böcker, men det skulle jag nog inte palla med att hålla ordning på. Känner mig själv där. Skriva fel ideligen och bara bli irriterad. Haha!

En tunn svart penna duger fint. Än i alla fall, är det väl bäst att tillägga. Det kan ju ändra sig med blixtens hastighet. 😀 Jag har tidigare köpt några av FriXions pennnor. Färgade som man kan sudda bort. Men jag är inte så förtjust i dem då jag tycker spetsen är aningens för tjock. Ju smalare desto bättre. Men som kantfärg eller understrykningspenna fungerar de ju mycket fint.

Jag stämplade överskriften med svart färg – stort och smått från YouDo. Tyckte det var en passande titel.

Den dagliga listan blev enkel även den. Inga stora utsvävningar alls. Men nästa vecka kommer den se annorlunda ut. Då ska jag prova tidsschema tänkte jag. Men det visar jag då.

Nu är det bara en dags kurs kvar. Det har varit väldigt roligt och jag har hittat grupper på Facebook där man kan surra med likasinnade. Trevligt, och man får se mycket nya och inspirerande upplägg.

Dessutom hittade jag en ny butik (för mig) så jag klickade hem lite saker. Så det kan gå när man surfar runt. 🙂 Tidformera heter butiken. Visar vad jag införskaffade i ett annat inlägg.

Ha en fin dag! Jag jobbar. Inga klämdagar här inte. 🙂

Detta är inlägg 97 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

10 reaktioner på “Dag tre i BuJo-kursen

  1. Jag har inte riktigt förstått vitsen med Bullet Journal, får nog läsa mer hos Dorotea, men jag är en digital person så har hela tiden utgått från att det inte är för mig. Kul att du gillar! Lycka till!

  2. Anna, jag är mera papper och penna. Digitalt i all ära, men jag gillar känslan av papper och penna. Att kunna skriva ner allt jag annars garanterat kommer glömma. För det gör jag. En inre stress (?) gör att jag nästan glömmer det mesta. Sjukt irriterande.

  3. Jag förstår precis vad du menar, är likadan. Fast använder en app istället för papper o penna 🙂 Risken är stor att jag hade glömt var jag lagt mina anteckningar och att om ingen påminner mig om att jag ska göra det vid en viss tidpunkt så är risken stor att det inte blir gjort i tid. Och den risken är jag inte beredd att ta. Men tur att vi alla är olika, blir inspirerad av olikheter!

  4. Åh, vad kul att du har börjat med BJ. Jag har också börjat trots att jag alltid sett mig som digital. Men BJ får mig att bli mer målfokuserad och kreativ. Jag ska kolla in vad du skriver mer om BJ.

  5. Jag gillar att du gör din nyckel så den passar dig. Det är ju du som ska använda. Dina stämplar är superfina tycker jag. Och det där med att skriva fel, det gör jag heeela tiden.

  6. Hej Dorotea. Ja, jag gör den ju efter mitt sinne, fast jag plockar ju allt jag vill ha samtidigt. Det känns som att det är så man skall göra. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.