Tisdagen är slut den med. 

  • Jag måste komma igång med att blogga på morgonen igen. Nu på kvällen är jag ju så himla trött att det blir intet av det hela.

Eländes elände

Hann i alla fall städa av det värsta innan dammsugarmunstycket dog. Delade sig i två delar bara. Så ett sånt står på inköpslistan. Klor klippta på hunden. Under protest som vanligt. Sjukt less på hennes morrningar och visande av tänderna. Att hon orkar liksom! ?


En ATC-swap klar, uppdelad och i morgon blir den postad till alla deltagare. Sedan påbörjade jag en till. Den har tema syskrin, så jag har rotat reda på lite saker. Den är halvklar bara dock. Roligt värre!! ?


I morgon jobbar jag till 17:45, så då brukar det inte bli speciellt många knop gjorda på kvällen. Lite tvätt kanske. Det räcker nog bra det.

God natt från mig.

Detta är inlägg 70 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.