Ledig tisdag.


Skriver en lista för att hinna så mycket som möjligt under dagen. Har en hel del jag ligger efter med, så det vill till att jag pinnar på med mina sysslor.

Ledig? Skrev jag det? 😀

Men mina lediga dagar fylls, som för så många andra, med allt jag inte hinner på veckodagar. Ibland orkar jag inte heller för den delen. Proioriterar att vila på vardagskvällarna, med min hobby och en ljudbok. Multitasking kallas det. Andra vilosaker är att promenera med hunden eller bara döglo på tv. Det sista händer väl inte så jätteofta. Men det sker absolut. Jag har några favoritserier som jag följer.

Jag har plitat in arbetsschema i bujon, och skrivit in lite ”kom ihåg.” Skall fylla på med lite annat med efter tips från Dorro.se. ?

Men nu är det väl dags att jag tar och startar den här dagen, med att beta av grej för grej.

Ha en fin tisdag. ?

Detta är inlägg 56 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

5 svar på ”Ledig tisdag.”

  1. Det är nästan vad jag gjort hittills idag, gått med hunden i skogen och lyssnat på en podd. Dricker lite kaffe just nu och funderar på vad ska göra härnäst? Fortsatt trevlig tis på dig!

Kommentera