Bokmärken med Malins Stämplar

DT-inlägg för Malins Stämplar

Hejsan!!

Jag är ju en bokmal som läser runt 15 böcker i månaden. Jag har just nu 5 böcker på sängbordet som väntar på att få bli lästa, så jag tyckte att jag behövde några nya bokmärken. Det finns knappt något bättre än att få krypa upp i soffan med en bok och en jättestor kopp te. 🙂


Jag har lekt med distressfärger, vatten och embossingfönen och sedan stämplat med ”Every little Moment that makes you Smile”. De långa banden har jag för att det skall gå att ha själva kortet i boken och bandet utanför.

Ha en fin dag!!

Lisa

 

Detta är inlägg 55 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

6 reaktioner på “Bokmärken med Malins Stämplar

  1. Tack! Jag blev nöjd. 🙂
   Det är alltid ett vågspel med färger, men dessa är vattefasta efter att de torkat. 🙂
   Jag vill ju inte förstöra böckerna om bokmärket skulle råka bli fuktigt!

  1. Tack Helena!
   JA, jag både läser och lyssnar massor. Jag vill gärna ha lugn och ro runt mig så att jag kan frossa i böcker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.