Hemma igen!

Hejsan!!

Har varit på utbildning i två dagar i Stockholm och lärt mig lite matnyttigt. En del saker var helt nya, och det kommer underlätta massor. Kul att träffa nya människor var det! 🙂

Jag har flugit med propellerplan, och nedresan gick kalasbra. Jag tänkte när jag satte mig i planet för att åka hem; det gick ju hur bra som helst att flyga ner, så detta går ju bra med. Men det blev rätt så skakigt och gropigt på vägen hem… Obehagligt är ordet. Nåja, jag gillar inte att flyga. Det är ett som är säkert.

Passade på att gå en sväng i Mall of Scandinavia med. Helt groteskt stort köpcenter som jag typ gick vilse i. Första köpcentret som jag blev glad att jag hittade en papperskarta till. Haha!! När det blir så där mycket butiker ser jag till slut INGET jag vill ha. Det blir liksom bara för mycket. Jag är ju ingen shoppare annars heller, men nu blev det rätt så tydligt. Jag köpte en bok, ett läppglans, en liten reseförpackning med hårspray och en ryggsäck. Det var allt. Ryggsäcken för mina träningskläder. Om jag nu kommer igång nån gång med att börja min träning igen… Den har jag tappat helt och hållet.

Det var det enda jag behövde dessutom. Eller boken behövde jag ju egentligen inte. Inte läppglanset heller.
Men jag kunde inte låta bli. Så lite spontanshopping blev det allt. Men det var ju inget pyssel i alla fall! Hehe!

Men det är kul att ha varit där. Skall dit om ett par veckor igen förreste. Då har jag med mig ett sällskap som gillar att shoppa. Får se vad som händer då!! Kanske jag dras med! 😀

Sov på hotellet som ligger precis bredvid, Quality Hotel Friends. Snyggt hotell med roliga runda fönster. Bra frukost, mao, bra val kunde göras. Sov som vanligt som en kratta, trots ensamhet och tysthet, dvs.  utan att någon väcker mig ideligen, men det gör jag jämt numera. Jag orkar inte stressa upp mig över det längre. Jag sover väl när jag sover.

Nu skall jag göra mig klar för att jobba. Har fyra dagar framför mig innan det är dags för en dags ledigt.

Ha en fin dag!!!

Detta är inlägg 52 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

8 svar på ”Hemma igen!”

 1. Kul med kurs även om jag inte vet vad du varit och lärt dig. Jag höll på mycket med scrapping förr men har helt slutat. Nu är jag kreativ i min Bullet Journal istället.

  Sneglar åt höger medan jag skriver och tänker wow, vad många böcker du läser på en månad.

  1. Hej Dorotea.
   Jag jobbar inom Apotek så jag lärde mig branschspecifika grejer. Jag har provat Buller Journal, men återgår till min papperskalender hela tiden. Så det gillar jag nog mest.
   Ja, jag läser. Massor. 🙂

 2. Huga! Flyga propellerplan låter hemskt för mig som är höjdrädd. Jag skulle nog få panik i ett sådär stort köpcentrum. Blir helt slut efter att ha gått ett varv i det lilla vi har här.

  Jag är sån att jag oftast sover sämre när jag är borta. Tror alltid man ska få njuta av tystnaden på hotellrummet men det blir ofta en vaknat.

  1. Hej Emma.
   Det gick hur bra som helst. Det var bara blåsigt, och det gillar jag inte. Annars gick det ju hur smidigt som helst. 50 mil avklaras ju på en blink. :)JAg sover ju, som jag skrev jämt dåligt, så jag har kapitulerat. Jag orkar inte bry mig om det. Jag måste bara komma ihåg att dra ner rullgardinen framöver. Kan ju hjälpa lite i alla fall.

Kommentera