Jag bara jag – layout

Hej!

Kände för att göra en ego-layout för ett tag sedan och den blev så här. Sjukt kul att göra med färger, mixed media, papper och alltihop en enda röra. 🙂 Är förtjust i att använda mönstrade papper igen. Så jag skall gå igenom alla mina pappersrack och plocka ihop fler kit. Fota lite mera med, har lite brist på bra fotografier.

 

 

Detta är ett av mina alster i min egen lilla utmaning #100alsterinnanshopping Jag har hitintills gjort 11. Hela 89 kvar. 😮
Hehe…. Det är jättemycket!!! Så det blir många enkla kort, dessa layouter tar ju en smula mera tid. 😀

Ha en fin dag!!

Jag har tidsinställt detta inlägg då jag är i Stockholm på kurs. 🙂
Det är bra att bli lärd.

Detta är inlägg 51 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

4 reaktioner på “Jag bara jag – layout

    1. Tack Kathleen!
      Det vita är grovt embossingpulver från Stampendous. 🙂 Man häller på pulver och värmer underifrån.

  1. Det blev verkligen jättesnyggt! Du är otroligt duktig Lisa, själv känner jag att jag stagnerat i mitt scrappande, det är så mycket runt omkring så jag har ingen inspiration till att göra nytt! Men det kommer säkert… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.