Köpstopp…

Hejsan!!

Man är ju inte riktigt klok, men jag har ingått ett köpstoppsavtal med mig själv. 😯 Jag skall göra 100 alster innan jag får shoppa nytt pyssel. Förutom lim, cardstock och andra rena förbrukningsvaror. Det var en vän på Facebook, Maria, som frågade om det hela igår, och jag hakade så klart på snabbt som bara den. Bara gör utan att fundera så mycket på det hela. Det är jag i ett nötskal. Haha! 😀

 

 

Hur ska det gå till? Jag shoppar ju typ jämt numera. Förr snålade jag. När jag gick i skolan så fick jag ju liksom dra åt svångremmen och då handlade jag inga pysselsaker alls, och sedan fortsatte det så. Men senaste året har jag gått bananas…

Så det blir en ny tagg i bloggen. #100alsterinnanshopping

Igår kväll gjorde jag det första! Det visas till veckan. 🙂

1/100

Detta är inlägg 32 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

2 reaktioner på “Köpstopp…

  1. Lycka till med köpstoppet! Jag skulle behöva ha ett, jag med, det slinker ju ner ett och annat lite nu och då i min pysselshoppingkorg. Livsfarligt.

    En fråga: Vad heter typsnittet du använder i bloggen – bl.a. i headern ”Scraplivet” – och är det en gratis- eller betalfont? Sketasnygg är den i alla fall! 😀

    Kram,
    Tett

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.