Sundsvall idag!

Hejsan!!

Idag ska jag iväg på möte i Sundsvall. Träffa en massa andra egenvårdsansvariga. Skoj! 🙂 Det är lika roligt varje gång att få träffa andra med samma roll från olika apotek. Vi träffas ju aldrig annars. Ska se om jag ids springa på stan lite efteråt, men troligen inte. Då är jag alltid trött och vill hem på en gång.

Igår städade vi så nu är det fint här hemma. Så länge det nu varar. I en dag typ. Gruset ute gör att det blir bedrövligt inne på en gång. Dessutom snöade det i natt så nu blir det förutom grus, en massa lera. Hehe!

Men det är skönt att i alla fall börja helgen med ett städat hem. Rev av från soffan med och ska tvätta överdragen. Det är alltid lika jobbigt att få av dem. Och trehundra gånger värre att få på dem. Jisses så trångt det brukar vara. 😮 Soffan är egentligen inte gjord för att tvätta överdragen, men hallå… Med hund och vi vuxna behövs den tvättas med jämna mellanrum. Så det skiter jag i. Nu skall jag börja skydda den lite med en filt i alla fall.

Dags för kaffe innan jag gör mig klar för att åka om ett tag.

Ha en fin fredag!! 🙂

 

 

 

 

Detta är inlägg 31 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.