Håll volangerna spända

skrev Malin, Meekatt, Birgersson i sin fina ärliga blogg om livet i stort och smått, glädje och sorg, för rätt länge sedan. Hur det är med det idag vet jag inte, men jag fullkomligt älskar uttrycket!

Det har jag jobbat på idag. Hålla volangerna spända alltså. Hela veckan faktiskt. Onyttig frukost, onyttig lunch och onyttig middag. Jag avslutade dessutom med kaloristinn kanelbulle och cupcake hos mamma ikväll. Vi svängde in för att önska grattis på födelsedagen med en blomma. 🙂

Nu är jag så sjukt uppblåst av all pasta, socker, bröd och allt annat skräp att jag mår hemskt illa. Är det bara jag som bir uppblåst? Typ så knappen i jeansen är på väg att spränga tyget och skulle nog kunna skjuta hål i någons panna. Typ så. Pust!!

Ska nog fundera ett varv till på det här med kolhydrater. Har ju sagt det förr, men jag trillar ju dit ideligen! Sockerråttan forever. Jag har så bedrövligt många saker på min ”kan inte äta lista” så det känns ärligt talat rätt så motigt att lägga dit ännu fler saker… Jag har testat olika varianter av ”dieter” men det är jämt ägg, ägg och ägg. Nyaste hypen verkar vara nötter i förbaske mig allt. Mandel med. Eller avokado. Fett, fett och ännu mera fett. Urk.

Vad äter du som undviker kolhydrater? Du som dessutom inte tål ägg, avokado, fett, nötter, lök, paprika, gurka och typ trehundra grejer till?

Denna galla är sannerligen besvärlig. Och nej. Jag opererar mig inte. För att göra det måste jag missköta mig så att jag blir skitdålig och får hemskt ont i magen och kräks. Så pass mycket att värdena blir rent usla. Varför i helsike skulle jag göra det liksom? Om jag klarar det med kost är jag nöjd. Det och Papaverin. (kramplösande för den glatta muskulaturen i mag- och tarmkanalen) Denna lilla tablett som faktiskt är rätt så bra om jag tar den i tid om jag lyckats få i mig nåt mindre klokt.

Detta är inlägg 29 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars, 2017.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.