Idag är det arbetssöndag och ett foto i timmen

Hejsan!

Jag jobbar denna helg. Det är väldigt länge sedan jag jobbade helg faktiskt. På sensommaren eller tidigt i höstas nån gång tror jag det var sist. Det känns dock superhärligt att veta att jag ha en ledig dag till veckan! 🙂 Skall be chefen om fler helger så jag får ledigt mitt i veckan. Det är det värt. Det är korta pass på helgen och man har mycket kvar av dagen då man jag jobbat klart.

Idag skall jag försöka fota lite nu och då. Om jag nu kommer ihåg det. Brukar börja bra, och sedan fallerar det under dagen. Men om jag ställer mobilen borde det ju gå bra. Ett foto i timmen kanske? Det blir ett roligt projekt i mitt fotoalbum! 🙂
Så får det bli.

Tog hem en dagboks-app i går med. Den heter Diaro. Har tidsinställt den så att den plingar till vid åtta varje kväll. Då kan jag skriva in några korta noteringar om vad som har hänt just idag. Perfekt för mitt album. Annars har jag ju vanligtvis inte ett minne av vad som skett. 😉 Finns i Appstore för äppelprodukter, Android och dator.

Nu skall jag ta och starta dagen. Maken startade brödmaskinen igår kväll så gissa om det luktar gott här hemma just nu!! Mums!

Ha en fin söndag!

Lisa

Kommentera