Böcker under Januari med Storytel

Jag har hunnit plöja igenom en hel del böcker i Januari. 🙂 Jag använder Storytel, en ljudbokstjänst kopplad till mobil eller surfplatta. Jag älskar då det både är text och ljudbok. Då kan jag plöja på lunchen, när jag städar, pysslar, i sängen, på gymmet och faktiskt nästan överallt. Lyssnar (eller läser) för det mesta på en bok.

Januari:

Den gränslöse av Jussi Adler-Olsen
Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan
Sommar på strandpromenaden av Jenny Colgan
Utan en tanke av Lotta Thell
I skuggan av värmen av Lotta Thell
Jul i Byvalla av Karin Jansson-serie
Westins bageri och kafé av Solja Krapu-Kallio
Bländverk av Margit Sandemo
Det bävande hjärtat av Margit Sandemo
Toner i natten av Jojo Moyes
Sophies historia av Jojo Moyes
Norrsken av Frida Skybäck
Polanatt av Frida Skybäck
Än klappar hjärtan av Helena von Zweigbergk
Ond saga av Margit Sandemo

Totalt 16 böcker

Lyssnar du med?

 

2 reaktioner på “Böcker under Januari med Storytel

  1. Ja, är på bok 45 i Isfolket återigen. Haha! Men nu har jag snart hela Legenden om Ljusets rike sparat så efter dessa kan jag börja på annat. 🙂 Har ljudbok i lurarna då jag jobbar, perfekt sätt att få bra koncentration. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.