God morgon – idag är det fredag

Jag har blivit förkyld. Ont i kroppen, frusen, lite hosta och snuva.

Det är väl självklart va? Ledig i tre dagar och hade tänkt ägna den tiden åt huset och mig själv. Istället sitter jag här med mitt morgonkaffe och funderar på hur länge jag skall orka vara vaken innan jag måste sova en skvätt.

Jag läste någonstans att det ofta är när man slappnar av från stress så kommer sjukdom. I mitt fall brukar det oftast vara att jag hänger in en huvudvärk. Men denna gång blev det en förkylning. Nåja, det går över. 🙂

Jag SKA ha ner julen i alla fall. Apless på allt tingeltangel som dräller överallt. Har ställt ihop det mesta på köksbänken så snart åker det ner i sina lådor. Nya uppmärkta lådor. Advent och jul. Organiserat och klart. 🙂 Det finns supersmarta väskor för julkulor. En sån hade jag velat ha, men att betala en massa hundralappar för en väska man förvarar julkulor i, känns ju föga upphetsande.

Nä, nu blir det en kopp kaffe till innan jag sätter mig i soffan och ser hur länge jag håller mig vaken.

Ha det gott!!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.