Det är – 21 ute idag

 

Jag som inte tycker kylan är något att hurra för, får pälsa på mig både det ena och det andra idag. Hunden kommer få ta på sitt hatade Hurttatäcke, och sura värre än allt för det. Men det kommer nog bli en kort promenad om jag känner henne rätt. Frysa är inte hennes melodi. Så vi är rätt så likdana båda två. Solens strålar gillar vi. Helst på bron där man har full uppsikt över allt som händer.

Annars ser jag verkligen fram emot tre dagars ledighet. Förra årets julhelg var värdelös ur ledighetssynpunkt. En enda dags extra ledighet. Men nästa år är det betydligt bättre med julafton på en söndag. 🙂

Vi ska ta undan julen, och ta fram vanliga lampor igen. Byta gardiner med, om jag hittar nåt att byta med vill säga. Jag har rensat lite väl bra tror jag. Hehe. Får kanske ta en resa till nån butik för att kolla utbudet. Synd att det är så sinnessjukt dyrt om jag inte lämnar stan. Har man inte standardstorlek på fönstren eller takhöjden drar det iväg. Men då jag gynnar denna stads handel så drar jag inte iväg så ofta. Julklapparna köpte jag allihopa i stan. 🙂

Idag skall bilen få nya vinterdäck. Fick punktering på ett av dem så där försvinner X antal tusenlappar. Dessutom lagade vi den för en tusenlapp till innan jul. Det är rart med december och januari ekonomiskt sett. Hehe! Pengar skall rulla, och som de rullar!! 🙂

Ha en fin dag!
Det skall jag!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.