PT?

Jag är väldigt sugen på att köpa mig själv en julklapp i år. En 4 veckors kurs med kostupplägg och träning. Har funderat på det en vecka nu och jag tror jag skall slå till faktiskt. Hittade ett bra erbjudande hos Anna & Philip. Har läst runt lite på sidan och det känns som att jag skall slå till. Investera en slant i mig själv.

Kanske det är det som behövs för att vända skutan åter. Från  att ha tränat 4-6 pass i veckan till att inte träna alls och gå upp en massa kilon i vikt. Jag blir så himla trött på mig själv. Kroppen gnisslar och är motsträvig utan träning. Det vet jag ju. Ändå gör jag det inte bara. Hittar på alla ursäkter som finns. Typiskt mig. Väljer alltid den lätta vägen om jag kan. Lat heter det. 😉

Jag har varit, och är, så himla trött denna höst. Ända sedan semestern nästan. Får tvinga mig att umgås med folk, tvinga mig att gå runt dag för dag. Sover rätt dåligt vilket leder till att jag är sjukt trött på dagarna. Kvällarna spenderas i soffan. Alla lördagar är jag som en zombie. Allt går på rena rama tvånget och jag vill inte ha det så. Kanske träningen kan pigga upp mig igen? Få lite endorfiner att rusa runt i kroppen så att jag kvicknar till? 🙂

Önskedrömmen hade varit lite ledighet för att försöka komma ikapp med mig själv. Men det kan man ju glömma när man jobbar i handeln. Årets helgledigheter är de sämsta på många år. Arbetsgivarens år, och nog stämmer det!

Tror jag skall klösa iväg mig till gymmet ikväll. Jag har ju två (!) gymkort så det är ju bara att välja vilket jag vill dra till.

Skriva ut en veckans plan och verkligen genomföra min träning.

Peppning please!

Först skall jag dock bada Tindra och klippa henne. Hon har för övrigt ont i ett knä. 🙁 Hon vill inte hoppa upp i soffan längre och tar sig inte upp i sängen heller utan hjälp. Piper till ibland när hon hoppar på två ben.

Jag har en pudel som gått mer på bakbenen än på frambenen hela sitt liv. Vår lilla surikat.

Jag vill inte riktigt tänka på det då jag lovat mig (och hunden) att inte operera henne fler gånger om vi kan slippa. Hon har varit med om alldeles för mycket under sina snart 10 år. En patellaoperation, en livmoderoperation, inflammerat bukspottskörtel som gör att hon resten av livet går på dietkost + en massa annat krångel. Det är inte vettigt att operera henne igen känns det som. Patellan var helt bedrövlig att rehabilitera med en hund som vägrar simma. Det är läskigt att simma och hon får panik. Så det gick ju bort direkt.

Får kontakta veterinären igen, hon borde ha klippkort för övrigt, och se vad som måste göras om det onda inte släpper inom kort. Kanske kan vattengymnastik hjälpa henne. Gå på gåband i vatten. Vi har ju fått det i stan. Det gillar hon faktiskt.

Men vi tar väl först och startar dagen va? 🙂

Kommentera