Project Life – Septembers första veckor

Fick för mig att pyssla lite i förrgår kväll efter att jag kvicknat till från min förkylning. Så jag beslutade mig för att börja med mitt fotoalbum igen. Fotodagbok med text kan man kalla det. Man jobbar endera med en vecka/uppslag eller månadsvis. Här blir det uppslag månadsvis så långt jag har bilder. Om det sedan blir en eller fem sidor struntar jag i.

Detta är nästan två veckor in i september. Kommer fylla på med fler uppslag vart eftersom jag fotar.

img_6154

img_6155

 

Jag jobbar lite baklänges i mitt album. Far jag nån press att jag ska hinna ikapp ett år eller två struntar jag i det. Nu kör jag baklänges så länge jag har tid och lust. Enklare ekvation att få ihop i min hjärna.

Sedan kunde jag ju inte låta bli at bli inspirerad av en utmaning som Camilla håller i. Att göra minst ett  uppslag utan färdigköpta dekorationer och papper. Så här startade jag augusti månads titelkort samt ett annat kort. 🙂

Stämplar, lite bokstäver och lite tejp. Plättlätt, men åh så roligt.

img_6156

I morgon skall jag packa inför ny pysselträff. Drar till Östersund på fredag. Skoj värre! Så jag ska skriva ut en massa fotografier och ta med mig tänkte jag.

Over and out!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.