Long time no seen…

Jag missade att blogga några dagar och då kom jag av mig totalt.

Men jag lever och hänger ihop.

Har mått lite si och så senaste tiden. Har bestämt mig för att försöka stressa av. Kanske är det som gör att jag sover så förbaskat dåligt numera. Senaste veckorna har varit en mardröm milt uttryckt. Tappat intresset för det mesta. Till och med att träna. Det är mest ett tvång, och då är det nåt fel. Pysslet har jag inte petat i sedan i början på maj.

Dock läste jag en bok i helgen. En pappersbok. Underbart. 🙂

Ikväll har jag i alla fall badat, klippt och snyggat till vår lilla pudel. Midsommarbadet var ju tvunget att ske! 🙂

Nu skall jag se lite på tv innan sängen väntar. Renbäddad säng, så en dusch innan krävs. Dessutom är jag full med pudelpäls.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.