Tisdag och trötthet

I tisdags fick jag en pollenreaktion, ögonen grusades och det kliade nåt infernaliskt. Tog en allergitablett innan jag gick i säng. Dumt. I dag var jag så sjukt trött att jag knappt höll mig upprätt. Jag reagerar inte så värst bra på de vanliga tabletterna. Måste köpa hem Desloratadine, den skall ge mindre trötthet eftersom man plockat bort den beståndsdelen.

desloratadine

Så inget av det jag planerat gick vägen. Får ta det imorgon istället. 🙂

Jag plockade fram hela mitt pysselrum i alla fall. Det är väl nåt bra. Ska packa ihop grejer då jag åker till Ö-vik på lördag för att pyssla hela dagen med föreningen HighCoastScrap. Har inte rört mitt pyssel på flera veckor så det skall bli skoj!

 

Detta är inlägg 107 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 augusti, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.