Söndag!


Idag har vi krattat nästan hela gården, tvättat fyra maskiner, hängt ute på tork, vart till svägerskan och hämtat plant, vart in på ICA och köpt penséer, planterat dessa, bakat en kaka som blev misslyckad, skurat en matta ute på bron med vattenslang (då hunden totalt spytt ner ner den) och lagat middag.  


Pust! 


Hann sova en timme i soffan med. Sovit så sjukt illa hela helgen så det var av nödvändighet. 

I morgon väntar jobb, träning och ett lass till återvinningsstationen. 

Nu har jag landat i soffan och orkar inte röra mig, trots att jag hade planerat löpning ikväll. ? Middagen blev för sen så jag får kanske ta det i morgon istället. 

Ska ladda med att planera lite i min kalender. Styra upp veckan lite. ? Så får det bli! 

Detta är inlägg 95, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 28 mars, 2017.

Kommentera