Hur blev torsdagen?

new-beginning-new-possibilities

 

Idag skulle jag göra massor. Det sket sig typ.

Jag har gjort endast lite av det jag planerade. Jobbat till 16, tränat styrketräning, cyklat hem och var hemma vid 17:40, ätit, duschat, röjt kök och landade i soffan. Nu längtar jag desperat efter sängen!

De dagar jag tränar blir inget annat gjort har jag konstaterat. Är sjukt trött på kvällarna. Men så är det nu och jag tar det så. En vacker dag har jag kanske fått så pass snurr på livet, att jag inte är fullt lika trött. 🙂

Nu skall jag trycka in lite smärtstillande Papaverin och hejda gallstensanfallet som är på väg efter kryddstark mat samt magnesiumtabletter. Jag tål snart ingenting. Men det går det med. Anpassa och anpassa lite till. 🙂

 

Detta är inlägg 87 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 8 december, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.