En ny vecka och nya mål!

IMG_4571

Igår var jag på långpromenad med doggelinan. Vi promenerade i maklig fart, ner till älven och runt stan en sväng. Passade på att fota lite i det fina vädret. 🙂 Det blåste lite kallt även fast det var sol. Skönt att få lite luft i lungorna! Tindra hade fullt span på alla retsamma måsar som hoppade en liten bit framför henne. Några blev allt vackert bortjagade med.

 

IMG_4567

Hunden behöver ett bad igen, samt lite uppsnyggning med trimmer och sax. Väldans vad hon ser tufsig ut.

IMG_4559

 

Veckans mål:

Hälsa:

Full fokus på träning och kost. Minst 5 träningspass har jag tänkt mig! Ett pass är minst 30 minuters motion, så pass krävande att en måste duscha efteråt. Kosten kommer bli tuff. Men jag måste sköta mig lite bättre hade jag tänkt. Sockerfritt under april gick ju inte alls… Host. Så jag får väl fokusera om helt sonika.

Hobby:

Två DT-alster skall färdigställas. Ett annat projekt färdigställas. Jag skall gå igenom de mål jag skrev för april och se hur det gick. Tror jag klarade mig hyfsat i alla fall. 🙂

Detta är inlägg 84 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 20 augusti, 2019.

2 reaktioner på “En ny vecka och nya mål!

  1. Åh… Ångermanälven… känner igen berget i bakgrunden. men inte är vovven rufsig?
    Nu när jag blundar kan jag känna dofterna, luften och ljudet från dina trakter… tänk om jag fick sitta där vid älven igen. Det är många år sedan jag var där sist, så många att jag tror mina barn gick i grundskolan. Rötterna drogs upp redan under 50-talet och kvar blev ett härbre, som min släkting äger än idag. Människorna som bodde här flyttade och finns inte kvar i livet längre, förutom fyra syskon och deras barn och barnbarn. Jag är ett av barnen som aldrig bott där. Vackert är det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.