Altrat en burk – tävling

IMG_4445

Hej!!

Förra helgen var jag som sagt i Brunflo på pysselträff. I en av tävlingarna valde jag att altra en burk. Mixed media i drivor! Distressfärger, Modeling paste, masker och sprayfärger. Lovely! Det är så HIMLA roligt att får kladda med färger! Inget resultat blir det andra likt. Här blev det en spännande effekt eftersom jag först grundade burken med clear gesso. Då rann sprayerna riktigt snyggt och det blev en slags marmoreringseffekt som man ser både på sidan  av burken samt på locket.

IMG_4452

Jag vann första pris förresten. 🙂

IMG_4446

Detta är inlägg 83 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 12 november, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.