Första försöket med Art Journal

Nu klev jag ut ur min comfort zone. Testade Art Journal för första gången. Har sneglat på det ett bra tag, men det har alltid varit en massa annat som legat i vägen. Nu slog jag till då jag inte hade några måsten i pysselväg.

Jag tog ett akvarellpapper, något större än A4. Grundade med gesso och sedan gick jag loss med distresser, akrylfärger, stämplar, stenciler och färger efter utmaning av Tettiz. Grått, grönt, lila och svart. Tettiz är för övrigt en stjärna på detta med Art Journal, så kika in i hennes blogg som jag länkade till. Massor med Aha fick jag efter att denna och en till blev gjord. 🙂

IMG_4390

Klantade mig lite vid texten, men jaja, det går nog att se ändå. 🙂
I morgon visar jag vad jag gjorde med resterna som blev över när jag skar ner den till en A4. Detta för att få in den i en vanlig pärm. Kan hända att jag måste köpa mig en riktig Art Journal framöver.

En till som är hur bra som helst är Dyan Reaveley!

Ha en fin dag! 

Min är fylld med jobb, träning och planering av packning inför helgens pysselträff i Östersund! 🙂
Jag längtar!! 

 

 

Detta är inlägg 72 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 19 juni, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.